Kreta

På Kreta samarbeider vi med EUROLAND CRETE Gjennom disse har vi tilgang på en rekke forskjellige boliger, Vi kan leverer leiligheter, rekkehus og eneboliger. Man kan til og med bygge seg en flott villa på egen tomt. Vi kan levere tomter fra 7 meter til 7 km fra sjøen, og med tomtestørrelser fra 500 m2 til 4.000 m².

Vi arrangerer visningstur til Kreta når det måtte passe deg. Det er bare å ta kontakt med oss, så ordner vi med bestillingen. Hvis du skal på ferie til Kreta, og ønsker visning mens du er der nede, er det bare å gi beskjed til oss før du reiser, så skal vi ordne med at dere får den hjelpen dere trenger.

Visningsturer til Kreta varer i 3 dager og koster kun 1.990.- i egenandel. Da inkluderer vi flybilletter, hotell samt all transport på Kreta.

Bli med oss ned og se på disse, og andre boliger på Kreta. Vi kan også levere brukte boliger, samt store tomter hvor man kan være med å bestemme hvordan sin bolig skal se ut. Vi hjelper deg med å skaffe deg din drømmetomt, og å tegne din drømmebolig.

Ta kontakt for mer info!