Våre visningsturer

Vi har mange års erfaring med å arrangere individuelle visningsturer til de forskjellige landene.

Våre meglere i de forskjellige landene er ledende på sine områder, og besitter all den kunnskap du trenger for å kunne gjennomføre et trygt kjøp av eiendom. Husk at om ikke megler gjør en god jobb, kan det medføre store problemer for deg i ettertid!

Når du bestiller en visningstur hos oss, er du sikret et skreddersydd opplegg med visninger av områder og eiendommer som er i tråd med dine ønsker og behov, og helt uten stress eller kjøpepress fra meglers side! Vi håper selvfølgelig at du finner den rette eiendommen, men om ikke, så "går det flere tog"! Mange av våre kunder har vært med oss på både 2 og 3 turer før de har funnet den riktige eiendommen for dem!

Visningstur Spania Alicante

Costa Blanca, Costa Calida og Costa Almeria

Individuelle visningsturer til Spania på 4 eller 5 dager nesten hver uke hele året. Pris på disse turene er fra kun kr. 990,- pr. person. Da inkluderer vi flybilletter og et tilrettelagt opplegg i Spania tilpasset dine ønsker og behov. Hotell, alle måltider og transport i Spania, dekkes av Masa International S.L. som stiller med norsk rådgiver. Populære turer med meget gode tilbakemeldinger fra tidligere deltagere enten de har funnet sin drømmebolig eller ikke!

Dette er en fin måte å skaffe seg informasjon om områder og eiendommer, helt uten kjøpepress av noe slag! Dere blir tatt hånd om av våre fastboende eiendomskonsulenter som har lang erfaring, og kan svare på det meste mht. det å kjøpe og eie egen bolig i Spania. Begrenset antall plasser. Bestill her!

Visningstur Spania Malaga

Costa del Sol

Ikke like mange direkteavganger som til Costa Blanca, men ellers stort sett samme opplegg. Vi kartlegger dine behov og planlegger turen ut fra dette. I dette området bygges ikke like mye nytt som på Costa Blanca, så her vil det hovedsakelig vises brukte eiendommer, men også en del som er under bygging.

Ta kontakt for mer info her!

Visningstur Tyrkia

Vi kan nå tilby visningsturer til Tyrkia. Turene kan variere i lengde, fra 4 - 7 dager. Dersom dere betaler flybillettene selv vil kontoret i Tyrkia sørge for transport tur/retur flyplassen samt opphold i leilighet eller hotell. Dersom turen ender med at dere kjøper en leilighet vil dere få kreditert kostnaden for flybillettene. ( maks 2 personer ). Vår partner i Tyrkia er Alanya Eiendom, et kontor som har levert mange boliger til Nordmenn.

Ta kontakt for mer info her!