PORTUGAL - ALGARVE

Vi kan tilby over 1.000 boliger, i alle størrelser og prisklasser, for salg langs Algarves kyststripe. Vi har boliger for salg i alle byene langs kysten, så som i Tavira, Cabanas,Faro, Olhäo, Albufeira, Alvor, Lagoa, Pera, Portimäo, Salema, Lagos med flere.

Vi tilbyr Leiligheter, Rekkehus og Villaer, både nær kysten og litt mer landlig. Prisene på boliger i Portugal har gått ned en hel del de siste årene og nå har man muligheten til å få seg en flott bolig til meget fornuftige priser.

Silver Coast - eller Costa de Prata - er en fantastisk kystlinje på vestsiden av Portugal, som strekker seg fra Ericeira til Nazaré. Denne delen av Portugal får navnet sitt fra den sølvfargede effekten solen har på Atlanterhavsbølgene, og har noen av de beste strendene i Europa. Mye av denne kystlinjen er relativt uforstyrret av masseturisme, så selv på høyden av sommeren kan du finne en liten strand for deg selv.

Som det meste av Portugal består sølvkysten av små byer og landsbyer, som ligger rundt de to hovedbyene Lisboa og Porto. Småby- eller landsbylivet kan være mye tregere enn livet ‘hjemme’, men å tilpasse seg dette sunne tempoet er bare en del av gleden av å være på ferie eller bo i utlandet.

Regionens vær er mildt året - med en gjennomsnittstemperatur på 24 grader i juli / august - og tilbyr rundt 280 soldager per år.

Denne strekningen av Atlanterhavskysten sørger for at sportselskere har et bredt utvalg av aktiviteter. Det rene vannet tilbyr godt fiske, eksepsjonelle surfeforhold, dykking i nærheten av Berlengas-øyene, vannski og brettseiling. For de som foretrekker å holde føttene på tørt land, gir de omkringliggende områdene et utmerket vandringsland, eller du kan dra nytte av en av de mange eksepsjonelle golfbanene, inkludert Seve Ballasteros-designet Royal Óbidos.