Spania

Prisene i Spania har nå steget jevnt siden 2014, men har ennå ikke nådd toppnivået som var i 2006. NB: Offentlige gebyrer og avgifter, ca 13-14%, (Costa del Sol ca. 11%) kommer i tillegg til kjøpesummen.

HER kan du søke i en del av vårt utvalg av boliger!

I tillegg samarbeider vi med de fleste lokale meglerne, og kan i praksis tilby de fleste boligene som ligger ute for salg!

Vi har visningsturer til Spania hele året. Prisen er kun fra kr. 990.- pr. person.

( Begrenset antall ) Ta kontakt for mer info.

Costa Blanca Nord

Dette området strekker seg fra Denia i nord, via Altea, Albir/Alfaz del Pi og Benidorm og ned til Alicante. I dette området har vi leiligheter, rekkehus og villa i mange forskjellige varianter. Ikke alt ligger på nett, så ta gjerne kontakt om du ikke finner det du er ute etter i "ditt" område!

Costa Blanca Syd

Dette området strekker seg fra Alicante, via Torrevieja og helt ned til La Manga. Her har vi det største utvalget av både nye og brukte boliger i alle prisklasser. Vi selger mange boliger i områdene nord og syd for Torrevieja. Også mange som ligger på flotte golfbaner i hele regionen. Torrevieja er en by på ca 100.000 innbyggere og har alt man trenger. Her er det også et Skandinavisk senter med en mengde forskjellige butikker som er betjent av norske eller svenske medarbeidere. Den Norske Klubben har også kontor i Torrevieja, og her treffes mange av de norske innbyggerne på ettermiddagene.

Costa Calida / Costa Almeria

Strekker seg fra Cartagena til Almeria. Spesielt i områdene rundt Vera er det mange flotte boliger til salgs. Her er det store fellesområder med basseng. Det er flere golfbaner i området. Vera beach ligger i Costa Almeria, og her har det vært nordmenn på ferie i lange tider. I dette området har vi flere forskjellige boliger i alle prisklasser. De første nordmenn har allerede funnet at dette er et unikt område. Mojacar landsby som ligger rett utenfor Vera er over 2000 år gammel, og henger i fjellsiden som en hvit juvél. Strendene i området er hvite og flere kilometer lange.

Costa del Sol

Området vi dekker går fra Malaga til Estepona, vår samarbeidspartner her har lang erfaring på Costa del Sol og på kontoret i Fuengirola vil du bli møtt av skandinavisk personell med unik kjennskap til området og som også hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen på en trygg og profesjonell måte. På Costa del Sol er de spanske avgiftene noe lavere enn ellers, her vil avgiftene i tillegg til kjøpesummen utgjøre ca. 11%.

Vi har visningsturer til Spania hele året. Turene varer i 4 - 5 dager og koster kun fra kr. 990.- pr. person. Ta kontakt for mer info, eller for å melde dere på en av disse populære turene.